Нашите марки

листоГотови ястиялисто

Готови за хапване!

Готовите ястия на Кенар са приготвени с грижа и кулинарно отношение и по нищо не отстъпват на домашните гозби, които добре познавате и обичате. Използваме внимателно подбрани съставки и ароматни подправки. А консервантите и глутаматите за нас са табу! Освен традиционните рецепти, създадохме и вкусни предложения за вегетарианците.

За кого са подходящи готовите ястия на Кенар? Отговорът е прост – за всеки! За заетите и за уморените. За тези, които не умеят да се вихрят в кухнята и за тези, които обичат кулинарията, но искат да се поглезят с нещо комфортно и апетитно. За злоядите и за ценителите. За малките и големите. За цялото семейство и за всеки вкус!

Продукти

Лазаня Болонезе

Лазаня Болонезе

Класическият вкус на италианското изкушение – свежи домати, прясна кайма и неповторимия аромат на босилек в комбинация с традиционен сос Бешамел. Експлозия от вкусове, разстлана между сочни тестени кори и кашкавалена поръска за разкош!

Лазаня със спанак и сирене

Лазаня със спанак и сирене

Свежият вкус на спанака перфектно допълва плътния сос Бешамел, за да създаде една сочна вегетарианска вариация на любимата лазаня. Сиренето, доматеният сос и черното пиперче са перфектният комплимент, който Кенар добавя към това апетитно ястие!

Мусака

Мусака

Една от най-разпознаваемите български рецепти вече и под знаковия вкус на Кенар. Прясна кайма, сготвена с добре опечени картофки, поели от аромата на лучец, свежи доматки и уханен магданоз. Подправена и залята, както повелява всяка бабина традиция!

Вегетарианска мусака

Вегетарианска мусака

Традиционната рецепта среща вкусовите иновации! Веган каймата не отстъпва по нищо на месната. За сметка на това идеално завършва вкуса на една класическа българска мусака с картофи, доматки и ароматни подправки. Не сме забравили и любимата на всички заливка!

Паеля

Паеля

Колоритната комбинация от червена и зелена чушка, прясно пилешко месо и ароматен ориз създават една страстна фантазия за небцето! Вкусът на паелята, приготвена а ла Кенар, ще ви пренесе на средиземноморския бряг с всяка цветна хапка.

Моркови
Грах
Грах
Грах
Грах
Моркови

Разфасовки

Разфасовка
0,4 kg