Нашите марки

листоTEAMO ХУМУСИлисто

Готови ли сте за апетитно приключение с хумус? Вдъхновени от популярната източна разядка и с мисъл за всички нейни заклети почитатели, ние създадохме уникална колекция от веган хумуси, с които да ви изкушаваме отново и отново. Гарантираме ви любов от първо намазване!

Продукти

Хумус с какао

Хумус с какао

Веган десерт с хумус и какао, който покорява с екзотичния си вкус. Гарантирано ще се превърне в любимото десертно изкушение на цялото семейство.

Хумус със стафиди

Хумус със стафиди

Какво е десертът, ако не най-добрият завършек на всяко хранене? Затова ви поднасяме оригинален веган десерт, в който златисти стафиди изпълват познатия вкус на хумуса със сладки нотки на отмора.

Хумус с уасаби

Хумус с уасаби

Двойно източно предизвикателство за небцето с положителен финал за вкусовите ви рецептори. Близкоизточен хумус, докоснат от далекоизточно уасаби. Просто го опитайте!

Хумус с тиквен тахан

Хумус с тиквен тахан

Тиквеният тахан придава засищаща мекота на тази несравнима разядка. И най-хубавото е, че не е необходимо да чакате сезона на тиквите, за да ѝ се насладите. Ние ви я приготвяме целогодишно.

Хумус със сушени домати

Хумус със сушени домати

Нищо не може да се сравни със сладко-киселите нотки на сушените домати, ако не броим хумуса, в който те присъстват изобилно. Завладяващ вкус, който остава задълго.

Хумус с чили

Хумус с чили

Перфектната разядка за жежките летни дни и ледените зимни вечери – фантастичен хумус с чили. Подправете живота си с щипка латино фиеста!

Хумус с маслини

Хумус с маслини

Две култури, които разбират от бавната наслада от живота, няма как да не доведат до апетитна комбинация. Допълнихме гръцки зелени маслини с плътен вкус към съвършената мекота на ориенталската паста от нахут и се получи този разкош.

Хумус с песто

Хумус с песто

Ароматното песто от босилек изпълва с антипасти нотки нашия хумус а ла италиана. Чудесна разядка, която да съчетаете с любимата си салата от свежи зеленчуци или да намажете на препечена филийка.

Хумус натурален

Хумус натурален

Традиционният натурален хумус ни напомня, че когато една рецепта е устояла на времето, тя трябва да се пази. С почит я пресъздадохме отново за всеобщо кулинарно удоволствие на всички.

Моркови
Грах
Грах
Грах
Грах
Моркови

Разфасовки

Разфасовка
200 г

Нашите марки

Моркови
Грах
Грах
Грах
Грах
Моркови