Нашите марки

листоКЕНАРлисто

По твой вкус

„Кенар“ е марка майонезени, зеленчукови, млечни и имитиращи млякото салати със специално подбрани съставки. Майонезата се прави от първокласно слънчогледово олио, а суровите зеленчуци се избират внимателно, така че да осигурят отличен вкус.

Линията салати на „Кенар“ включва традиционни рецепти като Руска с шунка, Снежанка, Домашно кьопоолу, Катък с печени чушки, Тиквички със специален сос, но обръща внимание и на различни нужди и желания (Руска без шунка например). Продуктите на „Кенар“ могат да се използват за разядка, салата или предястие, поднесено по креативен начин.

 Салати „Кенар“ предлагат разнообразие от разфасовки, така че да отговорят на нуждите на клиента и да съхранят по подобаващ начин качеството на продукта.

Продукти

Салата Руска с шунка КЕНАР

Салата Руска с шунка КЕНАР

Балансирана комбинация от висококачествен шунков колбас , внимателно подбрани зеленчуци и първокласна майонеза, така че да ни върне към спомените за домашно приготвена храна.

Салата Снежанка КЕНАР

Салата Снежанка КЕНАР

Нашата вкусна Снежанка е с пресни краставици по всяко време на годината и е чудесна  гарнитура за барбекю или пък в комбинация с ръжено хлебче. В горещите дни може да й се насладите и с чаша любима анасонова напитка.

Салата Кьопоолу КЕНАР

Салата Кьопоолу КЕНАР

Приготвя се традиционно от печени патладжан, чушки и нотка чесън. Мекият вкус и леката кремообразна структура правят тази салата много подходяща, както за предястие или за разпивка, така и за гарнитура към всякакви ястия.

Салата Катък с печени чушки КЕНАР

Салата Катък с печени чушки КЕНАР

Към традиционния катък е добавена печена чушка с щипка подбрани подправки, за да се получи перфектен вкус, подходящ за разядка или гарнитура .

Салата Домашна лютеница КЕНАР

Салата Домашна лютеница КЕНАР

Моркови
Грах
Грах
Грах
Грах
Моркови

Разфасовки

Разфасовка
0.2 кг.
Разфасовка
0,4 кг.
Разфасовка
1 кг.
Разфасовка
2,5 кг.