Нашите марки

листоKENAR GREEN LINEлисто

За нас от Кенар здравето е приоритет и за това  разработихме линия от салти без консерванти с добавени пробиотични култури.

В Кенар открай време подхождаме с грижа.
Затова в серията  Green Line на Кенар добавихме ПроВиотик.
Освен, че влияе благоприятно на храносмилането и имунитета, натуралните съставки на ПроВиотик удължават срока на годност по естествен път. 

-Български ПроВиотик на световно ниво.
-Култивиран в растителна среда.
-Натурално удължава срока на годност.
-Естествена хранителна добавка.
-Благоприятен ефект върху организма.

Продукти

Снежанка

Снежанка

Традиционно и свежо усещане на любимата салата с прясна хрупкава краставица, овкусена с ароматен копър и чесън. Насладете се на свежия вкусът от Кенар с любов и грижа за Вашето здраве, без добавени растителни мазнини!

Руска салата с шунка

Руска салата с шунка

Оригиналният вкус – Днес рядко ще откриете истинска руска салата без консерванти в търговската мрежа. Изберете „Руска салата с шунка “ от Кенар и се насладете на богат вкус с нотки дижонска горчица!

Катък с печени чушки

Катък с печени чушки

Кулинарната комбинация от печени чушки и висококачествено краве сирене е характерна за традиционната българска кухня. Майсторски подправена с пресен чесън, тя ще е идеално допълнение за Вашата трапеза! Без консерванти и оцветители – чисто удоволствие от чисто хранене!

Лютеница с боб

Лютеница с боб

Вниманието към детайла и качеството е приоритет за нас. Затова в тази салата използваме специално подбран сорт от висококачествен боб в комбинация с ароматна лютеница. 

Кьопоолу

Кьопоолу

Любимо на хиляди българи, кьопоолуто изисква качествени съставки, за да бъде вкусно и ароматно. В нашето кьопоолу използваме селектирани и специално подбрани качествени зеленчуци, за да гарантираме идеален баланс от богати вкусове.  

Дзадики

Дзадики

С полъх от средиземноморието, нежна ферия от млечен вкус с делекатна и хрупкава краставичка с добавка ароматни подправки.

Моркови
Грах
Грах
Грах
Грах
Моркови

Разфасовки

Разфасовка
230 g

Нашите марки

Моркови
Грах
Грах
Грах
Грах
Моркови